NOVINKA V ZUŠ ŠTÍTNÉHO


V rámci projektu Akademie umění a kultury pro seniory hlavního města Prahy se na základě přání veřejnosti a pod záštitou radní Ireny Ropkové otevírá na Základní umělecké škole ve Štítného ulici pro seniory rovněž bezplatný multimediální obor.

Tento obor nabídne seniorům využití multimediální učebny pro výuku práce na počítači, a to takzvaně se vším všudy, tedy od základů práce s počítačem až po náročnější práci s grafickými programy. Součástí výuky bude praktická umělecká tvorba s pomocí počítače a populárních grafických programů a dále teoretická příprava z oboru grafického designu a digitální malby. Studenti se naučí navrhnout vlastní pozvánky, navštívenky, plakáty, pohlednice, vánoční přání a další výrobky, které si následně vytisknou na moderním tiskovém stroji a odnesou domů. Nedílnou součástí výuky bude úprava a následná práce s fotografií a rovněž základy filmové animace.

Uchazeči od 55 let a senioři se mohou hlásit do 30. 11. 2017 prostřednictvím přihlášky, jež je k dispozici na webové adrese www.zus-stitneho.net, případně zavolat na telefonní číslo 607 913 039 panu řediteli ak. mal. Vladimíru Vošahlíkovi.